• trasti & trine - bed and breakfast icon

Trasti & Trine Boutique Hotel

Vi ønsker små og store feriegjester velkommen hjem til oss. Du slår øynene opp etter en god natts søvn. Kanskje hører du hanen borte fra hønsegården, skramling fra kjøkkenet som røper at frokosten er underveis, eller valpene som herjer rundt i hundegården. Duften av nylaget kaffe, og hvis du er heldig er kanskje noen allerede i gang borte i bakeriet. Små, utålmodige feriegjester kan springe rett ut og tjuvstarte på dagens eventyr. Her skal det være godt å leve for både store og små.

Trasti&Trine boutique hotel

Vi har fått nye rom! Her bor du i skogen, har utsikt til tretoppene og får følelsen av å sove ute med innendørs luksus og to etasjer med full tilgang til naturen.

BESTILL ROM

Radderud passer for 2 – 5 personer, i første etasje er det to rom med dobbel seng, en stor gang, et bad med dusj og toalett og en liten kjøkkenkrok med vannkoker og vask. I andre etasje er det ett oppholdsrom med sofa, spisebord og stoler. Store vinduer på alle rom gjør utsikten fantastisk!

Pris pr natt for 4 personer
inkludert frokost kr 4500,-
Ekstra seng, pr natt, per person
inkludert frokost kr 550,-

Elva, Alaska, Kjøkkenhagen og Gáisá passer for 1-3 personer, i første etasje er der gang, bad, ett rom med dobbelseng og en liten kjøkkenkrok med vannkoker og vask og i andre etasje er der et oppholdsrom med sofa, spisebord og stoler. Store vinduer på alle rom gjør utsikten fantastisk.
Pris pr natt for 2 personer
inkludert frokost kr 2500,-
Ekstra seng, pr natt, per person
inkludert frokost kr 550,-

Vi holder til i skogkanten 10 km fra Alta sentrum og 500 meter fra Altaelva. Her er det flotte turmuligheter, både til fots, på sykkel og på ski rett fra døra. Ikke langt unna huset ligger hundegården hvor våre 60 alaskan huskyer bor. Som gjest hos oss er du selvfølgelig velkommen til å hilse på hundene dersom du ønsker det. Om sommeren har vi valper som alltid setter pris på litt ekstra kos. Dette er en perfekt overnattingsplass for dere som ønsker noe annet enn en standard hotellovernatting. Her er det god tumleplass for barn, et levende tun på dagtid og stillhet på kveldstid.

trasti_-_trine_bed_and_breakfast_hytte_bad

GJESTEHUS

Her har du muligheten til å bo et sted utenom det vanlige. I gjestehuset har vi blant annet et stort og moderne produksjons- og kurskjøkken, en koselig restaurant med en liten coctail bar og vinkjeller. Og i andre etasje en hyggelig overnattingsdel med to store rom med dobbelseng og oppreibar sovesofa med tilhørende separate bad.

BESTILL ROM

trasti og trine illustrasjon

Vi holder til i skogkanten, 10 km fra Alta sentrum og 500 meter fra Altaelva. Her er det flotte turmuligheter, både til fots, på sykkel og på ski rett fra døra. Ikke langt unna huset ligger hundegården hvor våre 60 alaskan huskyer bor. Som gjest hos oss er du selvfølgelig velkommen til å hilse på hundene dersom du ønsker det. Om sommeren har vi valper som alltid setter pris på litt ekstra kos. Dette er en perfekt overnattingsplass for dere som ønsker noe annet utenfor Alta sentrum men allikevel sentralt.

Her er det god tumleplass for barn, et levende tun på dagtid og stillhet på kveldstid. Rommene i andre etasje er to store familierom med en dobbelseng og en sofasofa, eget bad og en liten kjøkkenkrok i et felles rom, og i alt 6 – 8 sengeplasser.
Vi server økologisk, hjemmelaget frokost mellom kl. 8.30-10.00. Det er også mulig å bestille middag eller kvelds, meny avtales på forhånd.
Velkommen hjem til oss!

Enkeltrom: 1250,- kr per person
Dobbeltrom:
750,- kr per person
Lodge ekstra seng: 350,- kr per person
Inkludert: Hjemmelaget, økologisk frokost /kaffe/te

Enkeltrom ekstra 1350,- kr per person*
Dobbelt rom ekstra 1150,- kr per person*

*Ekstra inkluderer forfriskninger under oppholdet, oppredde senger og rene håndklær hver dag.

Tilgjengelig: Hver dag hele året.

trasti_-_trine_bed_and_breakfast_hytte_bad
trasti og trine illustrasjon
trasti_-_trine_overnatting_soverom

Lyst og flott kjøkken

HYTTA

Midt på tunet vårt, helt inntil hundegården, står ei koselig hytte. I hyttas første etasje finnes et rom med enkeltseng og et rom med dobbelseng, felles bad med dusj og toalett og et felles oppholdsrom med vedovn og noen sitteplasser og kjøkkenkrok. I andre etasje finnes to rom med dobbel seng. Du kan leie et av rommene eller hele hytta om du vil. Vi serverer økologisk, hjemmelaget frokost i nabohuset mellom kl. 8.30-10.00. Det er også mulig å bestille middag eller kvelds. Her er det fint å bo for både store og små. På dagtid er det vanligvis full aktivitet hos oss, men på kveldstid senker roen seg og du kan høre suset fra furuskogen og et og annet ul fra hundegården.

BESTILL ROM

Vi holder til i skogkanten, 10 km fra Alta sentrum og 500 meter fra Altaelva. Her er det flotte turmuligheter, både til fots, på sykkel og på ski rett fra døra. Ikke langt unna huset ligger hundegården hvor våre 60 alaskan huskyer bor. Som gjest hos oss er du selvfølgelig velkommen til å hilse på hundene dersom du ønsker det. Om sommeren har vi valper som alltid setter pris på litt ekstra kos. Dette er en perfekt overnattingsplass for dere som ønsker noe annet enn en standard hotellovernatting

Leie hele hytta: 3000 kr per natt
Total kapasitet:
6 personer (voksne), fordelt på 4 soverom, 2 doble senger, 3 enkeltsenger.

Frokost: Hjemmelaget, økologisk buffet, mot et tillegg på 130,- kr/pp/natt.

Tilgjengelig: Hver dag hele året

Trasti & Trine - break fast

Trasti & Trine - accommodation

Trasti & Trine - accommodation

Trasti & Trine - accommodation

Stengelsengården

Stengelsengården er en av tre fiskegårder som ligger langs Altaelva, og den eneste med veiforbindelse. Her sitter det mye spennende historie i veggene! 

BESTILL ROM

Stengelsengården har en elegant og fredelig atmosfære, og kan bidra til en perfekt ramme rundt ditt Finnmarkseventyr. Her kan du slappe av foran peisen etter en lang dag ute i snøen. Kanskje vil du bare rusle langs elva og nyte stillheten. Utsikten fra gården er ut mot Altaelva, her er ingen gatelys som kan forstyrre nordlyset eller måneskinnet. Det er 10 rom på gården og sengeplass til 19 personer. Alle rommene har dusj og toalett. Gården ble pusset opp i 2012. Av fellesrom er det peisestue og en romslig spisestue. Rundt bordet i spisestua er det 20 sitteplasser. Stengelsengården ligger knappe 500 meter fra den øvrige bebyggelsen hos Trasti & Trine, og er bare en kjapp rusle- eller sparketur unna. Alle måltider serveres i restauranten på Trasti og Trine. Stengelsengården passer for mindre grupper med familie, venner eller organisasjoner og bedrifter og er en arena for møteaktivitet med eller uten overnatting.
Bestilles på telefon eller mail.
Tilgjengelig på forespørsel fra 1. november – 1.mai 

Dobbelt rom: 950,- kr per person per natt
Dobbelt rom ekstra*: 1350,- kr per person per natt
Enkelt rom: 1250,- kr per person per natt
Enkelt rom ekstra*: 1650,- per person per natt
Inkludert:Hjemmelaget, økologisk frokost kaffe/te

*Ekstra inkluderer forfriskninger under oppholdet, oppredde senger og rene håndklær hver dag.

Trasti & Trine - accommodation

Trasti & Trine - accommodation stengelsengården