Food & mood

Et måltid er så mye mer enn bare mat. Å samles rundt et bord, få lukte, smake, kjenne og høre historien om råvarene, naturen og tradisjonene. Menyen og smakene skifter med årstidene, og vi deler villig vår kunnskap og erfaring med deg.

Kokken Johnny Trasti skjærer viltkjøtt

Matauk & måltid

Hvor kommer maten fra, og hva skal til for å få mat til å smake godt?

Johnny og laget hans på kjøkkenet er alltid skjerpet. Utgangspunktet for alt som serveres hos Trasti & Trine er årshjulet, sesongene. Menyene varierer gjennom året, og bakeriet er i sving året rundt.


I drivhuset til Trine er det frodig når naturen er klar for det. Det er en sirkulær tankegang, sunt bondevett og enorme mengder dedikasjon og kunnskap som ligger i bunn for alle måltidsopplevelsene. Johnny er også utdannet vin-somelier, og levende opptatt av norske råvarer og produkter. Hos oss er matauken like viktig som måltidet, og kunnskap om hvordan mat dyrkes, like spennende som smaken av den ferdige retten på tallerken.

Pakkeliste

Ta med notatblokk og sørg for at det er nok minne til alle bildene…

Slik kan programmet se ut:

Dag 1:
Ankomst og innsjekk på vårt Boutique-hotell. Bobler og brett med husets delikatesser.
20:00 Kokkene byr på 3 retters Fine Dining inklusive 5 glass vinsmaking og mathistorie.

Dag 2:
Frokost.
10.00 - 14.00 Sesong tur med matauk etterfulgt av matkurs som blir til lunsj.
16.00 Badstu.
18.00 12 retters smake meny.




IKKE DEG? FINN DIN MATCH UNDER

Dette er det vi tror passer best for deg! Hvis vi tar feil er det bare å trykke på knappen «last inn andre alternativer» for å få flere forslag til ditt opphold.

Sustain for real

Opplev det gode liv i Finnmark med kortreiset...

les mer

Lovers & Friends

Mange opplevelser blir enda sterkere når man deler dem med...

les mer

Your family our family

Både små og store gjester skal ha det godt hos oss. Her...

les mer

Never forget

Livet er fullt av grunner til å feire og vi blir mer enn...

les mer

Navigate

Drømmen om Finnmark og de mektige naturopplevelsene står...

les mer