• trasti & trine - bed and cooking icon

Cooking courses

Kokken Johnny Trasti skjærer viltkjøtt

Lunsjtur i elementenes kjøkken

Ild, stein, tre, røyk. Fisk fra fjorden, potet fra nabogården, rein fra vidda, brød rett fra steinovnen, søte bær fra skogen bak huset. Kortreiste råvarer og rene, ærlige smaker er noe av det som kjennetegner den nordnorske kjøkkenet. Et måltid er så mye mer enn bare maten vi spiser. Bli med inn på elementenes kjøkken og delta i historien bak ditt eget måltid.

Book via post@trastiogtrine.no eller telefon +47 784 03 040

trasti trine kortreist organisk mat middag

Jeg, Johnny Trasti tar dere i mot ved Gamma og utekjøkkenet. Mens dere får noe å bite i, forteller jeg litt om mat og mattradisjoner fra Finnmark. Så begynner planleggingen av dagens lunsjmåltid. Valg av meny og råvarer vil variere gjennom sesongen, men det vil bli godbiter fra røykeovnen, brød / bakverk fra bakerovnen, ulik tilberedning av vilt eller fisk og dagens dessert. Dere er selv aktivt med i hele prosessen frem til det ferdig måltidet, og jeg deler gjerne min kunnskap og erfaringer med dere.

Eksempel på meny:

Røkt villaks med egg fra egen hønsegård og sesongens grønnsaker. Brød med einer og Pasvikost , Rørossmør . Skavet reinkjøtt med saltbakte Gulløye poteter fra Tangen. Salat fra hagen. Rabarbra pai med råkrem.

Det ferdige måltidet spiser vi enten ute eller inne i Gamma. Det er mulighet for å kjøpe drikke til maten. Hele lunsjkurset holdes utendørs, så dere må være kledd etter vær og temperatur.

Pris: 1250 kr per pers
Varighet: cirka 3 timer. Kl. 12.00 – 15.00
Inkludert: Det ferdige måltidet, kaffe / te, oppskrifter, forstykke.

Lunch course

With seasonal ingredients you get to work with exciting products, techniques and methods. You will get an insight into how we plan and put together a lunch menu.

Book via post@trastiogtrine.no or telephone +47 784 03 040

We welcome you in the yard at Gamma and the outdoor kitchen. While you get something to eat,  we tell you about food and food traditions in Finnmark. Then we start the  planning of todays meal. The choice of menu and ingredients will vary throughout the season, but there will be tastes from the smoke oven, bread / pastries from the oven, different preparation of game or fish and today’s dessert. You yourself are actively involved in the whole process until the finished meal, and we are happy to share my knowledge and experiences with you.

NOK 1525,- per person
Duration: approx. 3 hours 
Includes: Meals, coffee/tea.

trasti trine as salt restaurant

Two-day game cooking course

Hunting course over two days. Food course with preparation and processing of game. We take into account the basics of partitioning. Based on the game and the items we have, we put together and prepare the first night and the large menu last night. The first evening we make a three-course dinner. We end the course by serving and eating a five-course dinner with game from Finnmark.

Book via post@trastiogtrine.no or telephone +47 784 03 040

We go through theory and thoughts on the topic, menu language and ideas. The menu is to be set and tasks and “mice in place” are to be prepared. We make a three-course evening menu. We’re preparing for tomorrow. It is possible to invite guests to dinner.

NOK 5 500,- per person
Duration: 2 days, appr.  15 hours in total
Period: Oktober and November
Capacity: Up to 8 persons
Place: Trasti & Trine
Including: Meals, coffee/tea
Theme: tastes of the season

Private cooking session

With seasonal ingredients you get to work with exciting products, techniques and methods. You will get an insight into how we plan and put together a lunch menu.We start with planning the menu. You will work with modern techniques and methods.

Book via post@trastiogtrine.no or telephone +47 784 03 040

We welcome you in the yard at Gamma and the outdoor kitchen. While you get something to eat,  we tell you about food and food traditions in Finnmark. Then we start the  planning of todays meal. The choice of menu and ingredients will vary throughout the season, but there will be tastes from the smoke oven, bread / pastries from the oven, different preparation of game or fish and today’s dessert. You yourself are actively involved in the whole process until the finished meal, and we are happy to share my knowledge and experiences with you.

NOK 3000,- per person
Duration: one day, appr. 6 hours
Minimum: 2 persons
Includes: Meals, coffee/tea

trasti trine johnny trasti gamme

session of cooking course 3 course meal

With seasonal ingredients you get to work with exciting products, techniques and methods. You will get an insight into how we plan and put together a menu.

Book at post@trastiogtrine.no or telephone +47 784 03 040

 

3 course meal seasonal session

NOK: 1825,- per person
Duration: approx. 3 hours
Capacity: up to 8 persons
Place: Trasti&Trine

trasti trine kortreist mat torsk

TRE RETTER PÅ 5 TIMER

Dette er et kveldskurs hvor vi lager og serverer en treretters middag, basert på hva årstiden har å by på. Du vil få jobbe med moderne teknikker og metoder og få et innblikk i hvordan vi planlegger en middag.

Book via post@trastiogtrine.no eller telefon +47 784 03 040

Kl. 17-22:

Ankomst og noe og bite i. Innføring i tanker rund måltidet. Vi jobber med oppgavene. Vi spiser på kvelden. (Det vil være mulighet til å kjøpe drikke til menyen) Det er mulig å invitere egne gjester til middag. (Kr 650,- per person)

Vennligst gi beskjed hvis det er noen allergier.

Pris: 1 750,- kr per pers
Varighet: 1 kveld
Antall: Inntil 8 personer
Sted: Kjøkkenet hos Trasti & Trine, Gargiaveien 29
Inkludert: Jobbe med mat og moderne teknikker, det ferdige måltidet,
kaffe / te, oppskrifter, forstykke.
Tema: Tre retter med høstens smaker

Arrow up