Vi befinner oss i skogen,

10 km fra Alta sentrum og 500 meter fra Altaelva. Det tar 2 timer å fly til oss fra Gardermoen flyplass. Vi er nærmere enn du tror.

OVERNATTING

I GJESTEHUS ELLER STENGELSENGÅRDEN

GJESTEHUS

BOOK ROM

Vi holder til i skogkanten, 10 km fra Alta sentrum og 500 meter fra Altaelva. Her er det flotte turmuligheter, både til fots, på sykkel og på ski rett fra døra. Ikke langt unna huset ligger  hundegården hvor våre 40 alaskan huskyer bor. Som gjest hos oss er du selvfølgelig velkommen til å hilse på hundene dersom du ønsker det. Om sommeren har vi valper som alltid setter pris på litt ekstra kos. Dette er en perfekt overnattingsplass for dere som ønsker noe annet enn en standard hotellovernatting. Her er det god tumleplass for barn, et levende tun på dagtid og stillhet på kveldstid. Vi tilbyr to store familierom med dobbeltseng og sovesofa i hver. I alt 6 - 8 sengeplasser. Eget bad til begge rommene. Velkommen hjem til oss.

 

 

Enkeltrom: 950 kr per pers.

Summer/autumn rate 750 NOK per pers

Dobbeltrom: 750 kr per pers

Summer/autumn rate 650 NOK per pers

(min. 2 pers per rom)

Inkludert: Hjemmelaget, økologisk

frokost / kaffe / te

Tilgjengelig: Hver dag hele året.

Har du lyst til å overnatte et sted utenom det vanlige? Her har du muligheten. Høsten 2014 stod et helt nytt bygg klart på tunet vårt. Huset rommer blant annet et stort og moderne produksjons- og kurskjøkken, en koselig spisestue og en hyggelig overnattingsdel med to dobbeltrom i 2. etasje. Vi server økologisk, hjemmelaget frokost mellom kl. 8.30-10.00. Det er også mulig å bestille middag eller kvelds.

STENGELSENGÅRDEN

Stengelsengården er en av tre fiskegårder som ligger langs Altaelva, og den eneste med veiforbindelse. Her sitter det mye spennende historie i veggene!

BOOK ROM

Stengelsengården har en elegant og fredelig atmosfære, og kan bidra til en perfekt ramme rundt ditt Finnmarkseventyr. Her kan du slappe av foran peisen etter en lang dag ute i snøen, eller hva med en tur i badstua? Kanskje vil du bare rusle langs elva og nyte stillheten. Utsikten fra gården er ut mot Altaelva, her er ingen gatelys som kan forstyrre nordlyset eller måneskinnet.

 

Det er 10 rom på gården og sengeplass til 19 personer. Alle rommene har dusj og toalett. Gården ble pusset opp i 2012. Av fellesrom er det peisestue og en romslig spisestue. Rundt bordet i spisestua er det 20 sitteplasser. Maten som blir servet er lokal eller økologisk. Johnny Trasti, som er en av landsdelens beste kokker, står for menyen. Stengelsengården ligger knappe 500 meter fra den øvrige bebyggelsen hos Trasti & Trine, og er bare en kjapp rusle- eller sparketur unna. Velkommen skal du være!

 

Stengelsengården er også egnede lokaler for kurs og konferanse, med eller uten overnatting. Vi tilbyr også aktiviteter og matservering. Ta kontakt på post@trastiogtrine.no  for et uforpliktende tilbud.

 

Pris: 950 kr per pers / natt (dobbeltrom,

2 pers per rom)

Pris: 1250 kr per pers / natt (enkeltrom)

Tilgjengelig: Fra 1. september  – 1.mai.

TRASTI & TRINE AS  / Gargiaveien 29, N-9518 Alta, NORWAY

Design: Arktisk Design